Asociația Română pentru Transporturi Rutiere Internaționale
Wiki
ARTRI Facebook ARTRI Youtube ARTRI LinkedIn ARTRI Flickr
LOGIN
x

Login Utilizator

Informații exclusiv pentru membrii ARTRI

User*
Parola*
Realocare parola


ServiciiCamioane

ASISTENȚA TEHNICĂ LA PRETURI IMBATABILE


Între Bruxelles și Charleroi, pe E 19, la numărul B-7181, din localitatea Feluy (Seneffe), toți transportatorii români recomandați de către ARTRI vor avea prețuri speciale de numai 48 de euro/oră la manopera specialiștilor VOLTRONAS TRUCK SERVICE.


ACCESAȚI SERVICIILE DE CALITATE ALE VOLTRONAS TRUCK SERVICE când trebuie să reparați sistemele de frânare, suspensiile, sistemele de aerisire, sistemele de răcire, sistemele electrice, sistemele de evacuare, sistemele de transmisie, motoarele, când vă trebuie lucrări de sudură sau când vreți o diagnosticare computerizată.


ÎN SITUAȚIA UNOR INCIDENTE TEHNICE PETRECUTE CHIAR ȘI LA 300 DE KM DE SERVICE-UL VOLTRONAS, pe baza recomandării ARTRI, veți beneficia de asistența promptă a unor specialiști, care vor aplica întotdeauna tariful preferențial de manoperă la costul de drum al echipajului tehnic. In baza unui acord comun, la cerere, asistenţa tehnică se poate efectua chiar şi pe distanţe care depăşesc 300km.


VOLTRONAS TRUCK SERVICE ASIGURĂ TRACTAREA CAMIOANELOR DVS la service-ul din Feluy sau la parcările securizate din Kanaalweg 75, 3980 Tessenderlo, Belgia (taxa de parcare securizată fiind de 7,5 euro/camion/24 h) și din Horsterdijk 108, 5973 PR Lottum, Olanda (taxa de parcare fiind tot de 7,5 euro/camion/24 h). Pentru acest serviciu, VOLTRONAS va percepe 0,5 euro/km + 48 de euro/ora de conducere a șoferului.

VOTRONAS oferă de asemenea locuri în mai multe parcări securizate la preţuri foarte convenabile, în mai multe ţări din vestul Europei.


VOLTRONAS TRUCK SERVICE DEȚINE TOATE TIPURILE DE ANVELOPE ÎN STOC, de la modelele economice şi până la cele mai scumpe.
Nu trebuie să vă faceți griji, dacă trebuie să le schimbați când vă aflați în tranzit.

 

SERVICII ADIȚIONALE OFERITE DE CĂTRE VOLTRONAS TRUCK SERVICE LA SEDIUL DIN FELUY:


PENTRU ȘOFERI:


• spațiu de recreere cu apă și cafea (oferite gratuit), croissante, wi-fi, computer cu scanner conectat la internet, ziare și reviste
• spațiu de dușuri cu acces gratuit
• vestiare securizate și personalizate prin atașarea logo-ul companiei dvs disponibile pentru închiriat la 15 Euro/lună, unde puteți primi/depune colete sau documente de firmă
• un coffee șhop cu băuturi, dulciuri, gustări și toalete, unde se poate plati cash sau cu cardul. Programul este de la 6 dimineața până la ora 20.00.


PENTRU CAMIOANE:

• o parcare generoasă
• o benzinarie automată deschisă 24h/7 zile, in proximitatea service-ului. Plata cash sau cu cardul.
• o zonă pentru cântărirea camioanelor
• o zonă de spălare a camioanelor, interior și exterior, atât pentru capul tractor, cât și pentru semiremorcă
• o zonă tehnică în care se pot imprima logo-urile companiei pe camioanele noi, se pot instala sisteme de alarmă, plăcuțe de înmatriculare, se pot calibra tahografele și alte solicitări punctuale.

 

CUM BENEFICIEZ DE TARIFUL PREFERENȚIAL?

Prin completarea, semnarea și expedierea către ARTRI a formularului de acceptare a ofertei VOLTRONAS în parteneriat cu ARTRI, fiind de acord, totodată, ca datele furnizate să fie înscrise în LISTA CLIENȚILOR ȘI/SAU a MEMBRILOR ARTRI CARE AU ACCEPTAT OFERTA VOLTRONAS, spre a fi folosite doar în scopul derulării acestei oferte.

 

ÎN CE LIMBI POT LUA LEGĂTURA CU VOLTRONAS, DACĂ AM PROBLEME TEHNICE ÎN BELGIA?


Specialiștii VOLTRONAS vorbesc engleza, franceza, lituaniana și rusa. Persoana de contact este dl. Tomas Karpavičius, directorul comercial al VOLTRONAS TRUCK SERVICE. Mob: +37062064001, e-mail: tomas@voltronas.lt


Din partea ARTRI, persoanele de contact sunt dl Manuel TRIFANCIUC Mob: 0740113828 si d-na Alexandrina BURU Mob: 0740121608.

 

CONDUCEM ÎMPREUNĂ!

 

OFERTA VOLTRONAS

Comentarii

Comentariul tău:


RO EN RU
Copyright © 2016 Asociaţia Română pentru Transporturi Rutiere Internaţionale. Toate drepturile rezervate.
Design web si programare

office@artri.ro
Tel: +4021 319 4525

Bd. Mărăşti 25
Bucureşti, sector 1