Asociația Română pentru Transporturi Rutiere Internaționale
Wiki
ARTRI Facebook ARTRI Youtube ARTRI LinkedIn ARTRI Flickr
LOGIN
x

Login Utilizator

Informații exclusiv pentru membrii ARTRI

User*
Parola*
Realocare parola


Info InternaționalGermania

Germania a completat procedura MiLog

Ministerul German de Finanțe și Administrația Vamală au anunțat introducerea unei noi modalități de înregistrare a transportatorilor. Aceștia se vor putea înregistra online printr-un portal care este încă în faza de testare dar va putea fi consultat la:

www.meldeportal-mindestlohn.de

Autoritățile germane au pregătit câteva informații utile în documentul atașat, pentru a suplini indisponibilitatea portalului în timpul testării și ajustării funcțiunilor.

Formularul 033037 (mobil) poate fi completat și transmis online și va fi disponibil în mai multe limbi străine. Trebuie să accesați pagina www.meldeportal-mindestlohn.de și să creați un cont pentru firmă. În partea dreaptă a zonei deînregistrare accesați opțiunea Sign in/Register și apoi accesați opțiunea Create user account. După ce ați creat contul, puteți completa și transmite formularul, care se poate salva și tipări, pentru a da șoferului dovada înregistrării.

Procedura de înregistrare nu se schimbă, fiind adăugată o opțiune mai accesibilă. Înregistrarea prin fax se va putea face în continuare până la data de 30 Iunie 2017.

Detalii inregistrare electronica pentru MiLog in Germania

Comentarii

Comentariul tău:


RO EN RU
Copyright © 2016 Asociaţia Română pentru Transporturi Rutiere Internaţionale. Toate drepturile rezervate.
Design web si programare

office@artri.ro
Tel: +4021 319 4525

Bd. Mărăşti 25
Bucureşti, sector 1