Asociația Română pentru Transporturi Rutiere Internaționale
Wiki
ARTRI Facebook ARTRI Youtube ARTRI LinkedIn ARTRI Flickr
LOGIN
x

Login Utilizator

Informații exclusiv pentru membrii ARTRI

User*
Parola*
Realocare parola


Info InternaționalRusia

Modificări în sistemul de colectare a taxei de drum din Rusia din 15 aprilie

Din 15 aprilie 2016, toate vehiculele de transport marfă cu o greutate maximă autorizată mai mare de 12 tone, care circulă pe drumurile publice din Federația Rusă, vor fi obligate să fie înregistrate în registrul operatorului de colectare a taxelor de drum „Platon".


Prin urmare, de la jumătatea lunii aprilie nu va mai fi posibilă proiectarea online a rutei fără înregistrarea mijlocului de transport în sistemul „Platon". Proiectarea rutei va fi posibilă doar pentru proprietarii de vehicule înregistrate în sistemul „Platon".


Termenul de valabilitate al rutelor proiectate va fi redus de la 30 până la 7 zile.


Pe teritoriul Rusiei, inclusiv la punctele de trecere a frontierei, au fost deschise centre de asistență informațională pentru utilizatorii rețelei de drumuri din Rusia, precum și terminale cu autoservire.


Totodată, din 15 aprilie 2016, rezidenții din Federația Rusă, ale căror mijloace de transport au fost înregistrate în sistemul electronic de taxare, vor putea solicita plata ulterioară, cu condiția de a nu avea alte datorii.


Mai multe informații, inclusiv în limba engleză, pot fi accesate pe pagina de internet - www.platon.ru (rusă - http://platon.ru/ru/, engleză - http://platon.ru/en/) sau la numărul de telefon + 7 495 540 02 02.


ARTRI reamintește că taxa de drum pentru traficul greu a fost introdusă în Federația Rusă pe 15 noiembrie 2015. Tariful pentru un kilometru parcurs constituie 1,35 ruble.

Comentarii

Comentariul tău:


RO EN RU
Copyright © 2016 Asociaţia Română pentru Transporturi Rutiere Internaţionale. Toate drepturile rezervate.
Design web si programare

office@artri.ro
Tel: +4021 319 4525

Bd. Mărăşti 25
Bucureşti, sector 1