Asociația Română pentru Transporturi Rutiere Internaționale
Wiki
ARTRI Facebook ARTRI Youtube ARTRI LinkedIn ARTRI Flickr
LOGIN
x

Login Utilizator

Informații exclusiv pentru membrii ARTRI

User*
Parola*
Realocare parola
Noutăți Stiri

DIGITALIZAREA TRANSPORTURILOR EUROPENE – UN PARIU PE 3 ANI

29.04.2020
1

Experți din toate statele UE sunt chemați la DG MOVE în cadrul unui vast proiect de digitalizare a transporturilor europene.

Comisia Europeană a înființat un sub-grup privind sistemele de transport inteligent.
Această echipă va sprijini Comisia Europeană în punerea în aplicare a pilotului privind infrastructurile și procesele comune de securitate cibernetică la nivelul întregii UE necesare unei comunicări sigure și de încredere între vehicule și infrastructură pentru mesajele legate de siguranța rutieră și gestionarea traficului și pentru a favoriza schimbul de experiență și de bune practici în domeniu.

Sub-grupul va fi format din până la 70 de membri pe o durată de 3 ani. Membrii vor fi autorități ale statelor membre (la nivel național, regional sau local, de exemplu orașe) și organizații de interes profesional verificabil și cu experiență în desfășurarea sistemelor de transport inteligente de cooperare.

În iunie, DG MOVE organizează prima rundă de evaluări în vederea primei reuniuni a subgrupului din vara 2020. Pentru a fi luate în considerare în prima rundă de evaluări și pentru a putea participa la prima ședință a subgrupului, dacă este selectat , solicitanții trimit cereri semnate în mod corespunzător până cel târziu la 30 mai 2020.

Sursa: Comisia Europeană

 

Comentarii:

Comentariul tău:


RO EN RU
Copyright © 2016 Asociaţia Română pentru Transporturi Rutiere Internaţionale. Toate drepturile rezervate.
Design web si programare

office@artri.ro
Tel: +4021 319 4525

Bd. Mărăşti 25
Bucureşti, sector 1