Asociația Română pentru Transporturi Rutiere Internaționale
Wiki
ARTRI Facebook ARTRI Youtube ARTRI LinkedIn ARTRI Flickr
LOGIN
x

Login Utilizator

Informații exclusiv pentru membrii ARTRI

User*
Parola*
Realocare parola
Noutăți Stiri

Otokar a semnat cel mai mare contract pentru export

12.03.2018
1

Otokar a semnat cel mai mare contract pentru export din Turcia.

Asocierea OTOKAR EUROPE si OTOKAR Automotive a castigat licitatia pentru 400 de autobuze noi pentru Regia Autonoma de Transport Bucuresti, cu o oferta de aproape 100 de milioane de euro.

Potrivit caietului de sarcini al licitatiei, contractul este pe o perioada de 4 ani, timp in care vor fi livrate: 320 de autobuze cu o lungime de 12 metri cu o capacitate minima de 96 de calatori, 50 de autobuze cu o lungime de 10 metri si o capacitate minima de 70 de calatori, precum si 30 de autobuze articulate, lungi de 18 metri, cu o capacitate minima de 135 de calatori.
Conform caietului de sarcini toate autobuzele trebuie sa aiba podea coborata pe toata suprafata (nu se admit trepte), rampa mecanica pentru accesul persoanelor cu disabilitati, precum si instalatie de incalzire, ventilare si aer conditonat atat pentru calatori, cat si pentru compartimentul soferului.
Autobuzele trebuie sa aiba o motorizare Euro 6 si sa poata functiona pe diesel si biodiesel.
Autobuzele trebuie sa aiba instalate echipament de numarare a numarului de calatori (cu precizie de minim 99%), monitoare TFT/LED pentru informare si publicitate, precum si sistem de supraveghere video (interior-exterior).
In plus, toate autobuzele vor trebui sa aiba sisteme care sa previna furtul de combustibil precum: echipamente de masurare a consumului de combustibil, cu transmiterea datelor prin computerul de management al traficului si instalatie de de detectare si alarmare in cazul deschiderii neautorizate a busonului de la rezervor.

 

Otokar exporta produsele sale in peste 45 de tari, mai ales din Europa, cu precadere in Franta, Italia, Spania si Balcani.

 

Otokar are preocupari si in domeniul combustibililor alternativi si a conceput deja proiectul primului autobuz hibrid, care va putea functiona atat cu combustibil conventional, cat si cu alimentare electrica.

 

 

Comentarii:

Comentariul tău:


RO EN RU
Copyright © 2016 Asociaţia Română pentru Transporturi Rutiere Internaţionale. Toate drepturile rezervate.
Design web si programare

office@artri.ro
Tel: +4021 319 4525

Bd. Mărăşti 25
Bucureşti, sector 1