Asociația Română pentru Transporturi Rutiere Internaționale
Wiki
ARTRI Facebook ARTRI Youtube ARTRI LinkedIn ARTRI Flickr
LOGIN
x

Login Utilizator

Informații exclusiv pentru membrii ARTRI

User*
Parola*
Realocare parola
Noutăți Stiri

SPANIA: MODIFICĂRI LA LEGEA AUTOSTRĂZILOR

13.11.2018
1

Din 8 noiembrie a.c., Ministerul Transporturilor din Spania anunță pe site-ul oficial modificări la Legea Autostrăzilor (Ley de carreters, 37/2015). Conform informațiilor publicate, modificările se vor efectua în regim de urgență și vor viza interesul public general.
Astfel, companiile care au concesionat părți de autostradă vor fi mai aspru pedepsite în situațiile în care se va demonstra că, prin neglijența lor, beneficiarii ( inclusiv transportatorii de marfă și de persoane) au suferit "prejudicii semnificative".
O altă reformă propusă permite, din motive de siguranță rutieră sau de mediu, ca anumite drumuri locale, regionale să interzică conducerea anumitor vehicule grele, forțându-le să călătorească pe autostrăzi.
Modificări sunt introduse și pentru a oferi acoperirea statutului juridic la eventuala percepere a taxelor de trecere de către Compania de Stat a Infrastructurii Transportului Terestru, (SEITTSA), care a preluat funcționarea anumitor autostrăzi cu taxă de la firmele ale căror contracte de concesiune au expirat.
În cele din urmă, Legea autostrăzii este modificată pentru a permite aprobarea proiectelor de construcție pe baza unor exproprieri rapide.

Comentarii:

Comentariul tău:


RO EN RU
Copyright © 2016 Asociaţia Română pentru Transporturi Rutiere Internaţionale. Toate drepturile rezervate.
Design web si programare

office@artri.ro
Tel: +4021 319 4525

Bd. Mărăşti 25
Bucureşti, sector 1