Asociația Română pentru Transporturi Rutiere Internaționale
Wiki
ARTRI Facebook ARTRI Youtube ARTRI LinkedIn ARTRI Flickr
LOGIN
x

Login Utilizator

Informații exclusiv pentru membrii ARTRI

User*
Parola*
Realocare parola
Noutăți Stiri

TRANSPORTATORII AUSTRIECI SOLICITĂ STRATEGIE ȘI SPRIJIN FINANCIAR

22.05.2020
1


Pachetul de Mobilitate 1, Pandemia COVID-19 și prevederile Green Deal pun presiune pe transportatorii din toate țările UE. Încă de la începutul anului, transportatorii austrieci și-au prezentat sugestiile Camerei de Comerț a Austriei (WKÖ).

În cadrul prezentării „Evitați - reduceți - îmbunătățiți - modul în care transportul rutier de marfă poate contribui la reducerea CO2 și obiectivele climatice" transportatorii austrieci au arătat că industria transporturilor are nevoie de măsuri de susținere financiară pentru trecerea la acționări neutre ale CO2.

Günther Reder a apelat la faptul că noua distribuție a taxelor ecologice anunțate în programul guvernamental trebuie să fie mână în mână cu „securitatea investițiilor pe vehicule" pe mai mulți ani.

Alexander Klacska, președintele diviziei federale de transport și trafic, a argumentat într-un mod similar: „În calitate de industrie a transporturilor, avem nevoie de opțiuni de acțiune naționale, europene și internaționale îmbunătățite, precum și capacități corespunzătoare. Aceasta se aplică tuturor modurilor de transport și sistemelor. Acesta este singurul mod de a realiza trecerea de la drum la calea ferată dorită în programul guvernamental și, de asemenea, de a ușura eficient traficul, atât în ​​transportul de marfă, cât și în cel de pasageri. "

SURSA: oevz.com

 

Comentarii:

Comentariul tău:


RO EN RU
Copyright © 2016 Asociaţia Română pentru Transporturi Rutiere Internaţionale. Toate drepturile rezervate.
Design web si programare

office@artri.ro
Tel: +4021 319 4525

Bd. Mărăşti 25
Bucureşti, sector 1