Asociația Română pentru Transporturi Rutiere Internaționale
Wiki
ARTRI Facebook ARTRI Youtube ARTRI LinkedIn ARTRI Flickr
LOGIN
x

Login Utilizator

Informații exclusiv pentru membrii ARTRI

User*
Parola*
Realocare parola


ServiciiCamioane

Producători de camioane

Principalii producători europeni de camioane sunt prezenți în România.

DAF Trucks N.V. este o subsidiară ale cărei activități de bază sunt axate pe dezvoltarea, producţia, marketingul şi vânzarea vehiculelor comerciale medii şi grele. EVW Holding este de peste 17 ani unicul importator DAF în România. Oferă servicii integrate clienţilor transportatori prin cele cinci divizii de business.
http://www.daftrucks.ro/

Iveco are în România 4 dealeri cu un total de 12 centre de vânzare și service și 1 service autorizat, centre răspândite în toată țara.
http://www.iveco.com/romania/

Mercedes-Benz România S.R.L. este o companie Daimler AG. Compania este responsabilă cu activitatea de import, marketing şi vânzări pentru mărcile: Mercedes-Benz, Smart, Fuso şi Setra, precum şi cu coordonarea unei reţele de peste 30 de centre autorizate de vânzări şi service.
http://www.mercedes-benz.ro/

Renault Trucks România este reprezentantul unui grup ce acoperă întreaga Europă cu 1150 puncte de service. Este prezent prin centre proprii și prin dealeri.
http://www.renault-trucks.ro/

Scania este unul dintre cei mai importanţi producători de camioane de mare tonaj, autobuze şi autocare şi de motoare industriale şi marine și este prezentă în România prin Scania România S.R.L. Compania oferă şi vinde o gamă largă de produse şi servicii postvânzare precum şi servicii financiare.
http://www.scania.ro/about-scania/

Volvo este unul dintre cei mai mari producători mondiali de autovehicule comerciale grele şi de motoare Diesel, fondat în 1927. Grupul Volvo oferă de asemenea şi o gamă completă de soluţii adaptate de finanţare, leasing, asigurări şi service, precum şi sisteme complete pentru transportul urban.
http://www.volvotrucks.com/TRUCKS/ROMANIAN-MARKET/

 

Comentarii

Comentariul tău:


RO EN RU
Copyright © 2016 Asociaţia Română pentru Transporturi Rutiere Internaţionale. Toate drepturile rezervate.
Design web si programare

office@artri.ro
Tel: +4021 319 4525

Bd. Mărăşti 25
Bucureşti, sector 1