Asociația Română pentru Transporturi Rutiere Internaționale
Wiki
ARTRI Facebook ARTRI Youtube ARTRI LinkedIn ARTRI Flickr
LOGIN
x

Login Utilizator

Informații exclusiv pentru membrii ARTRI

User*
Parola*
Realocare parola
ServiciiPiese autoGlobal Quality Solutions SRL


Societatea comerciala Global Quality Solutions SRL - GQS - este specializata pe obiectul de activitate - piese, consumabile, lubrifianti si accesorii auto (en-gross si en-detail) atat pentru autoturisme, cat si pentru camioane.

Desfasurarea activitatii se bazeaza pe import USA pentru autoturisme: americane, europene, coreene, japoneze si pentru camioane: europene, americane.

GQS va ofera piese si consumabile originale de cea mai buna calitate la preturi convenabile pentru piata auto din Romania.

Pentru segmentul consumabile si lubrifianti puteti vizita magazinul nostru online www.automed.ro, pentru comenzi si livrari
en-detail.

Pentru comenzi si livrari en-gross putem fi contactati telefonic, prin fax ori prin intermediul formularului de comanda online.

GQS SRL colaboreaza cu service-uri/autobaze si magazine de specialitate pentru asigurarea continua cu piese si consumabile auto si pentru camioane (Man, Scania, Volvo Trucks, Iveco, Renault Trucks etc.) la preturi ce nu dau dureri de cap in situatia de criza.

Bd. Mărăști 25, sector 1, București

Tel: (+40 021.311.03.050
Fax: (+4) 021.311.03.04

RO EN RU
Copyright © 2016 Asociaţia Română pentru Transporturi Rutiere Internaţionale. Toate drepturile rezervate.
Design web si programare

office@artri.ro
Tel: +4021 319 4525

Bd. Mărăşti 25
Bucureşti, sector 1