Asociația Română pentru Transporturi Rutiere Internaționale
Wiki
ARTRI Facebook ARTRI Youtube ARTRI LinkedIn ARTRI Flickr
LOGIN
x

Login Utilizator

Informații exclusiv pentru membrii ARTRI

User*
Parola*
Realocare parola
Despre ARTRI - Istoric și misiune

Asociația Română pentru Transporturi Rutiere Internaționale (ARTRI) este asociaţia garantă naţională pentru aplicarea în România a Convenţiei vamale referitoare la transportul internaţional al mărfurilor sub acoperirea carnetelor TIR (Convenţia TIR) încheiată în prima formă la Geneva, la 15 ianuarie 1959, la care România a aderat prin Decretul Consiliului de Stat al R.P.R. nr. 429 din 12 septembrie 1963, respectiv în forma adoptată la Geneva la 14 noiembrie 1975, la care România a aderat prin Decretul Consiliului de Stat al R.S.R. nr.420 din 5 decembrie 1979.

 

ARTRI este o organizație profesională de interes comunitar, neguvernamentală, independentă, persoană juridică de drept privat, fără scop patrimonial, ai cărei membri sunt în principal transportatori rutieri de mărfuri.

 

ARTRI face parte din UN Global Compact și din rețeaua Global Compact România, asumându-și responsabilitatea de a promova și de a susține dezvoltarea durabilă și sustenabilitatea afacerilor din România.

 

ARTRI este semnatară a Cartei europene pentru securitate rutieră.

 

SCOPUL ASOCIAȚIEI este de a sprijini transportatorii rutieri în organizarea, desfășurarea, susținerea, promovarea și apărarea tuturor activităților specifice și a intereselor lor legitime - economice, sociale, morale, legislative etc., - în conformitate cu legislația în vigoare, inclusiv prin asistarea și reprezentarea membrilor săi în fața autorităților cu care aceștia vin în contact în activitatea lor, precum și prin alte activități anexe și conexe sferei transporturilor, care prin specificul lor au menirea de a susține logistic, administrativ, financiar sau sub orice altă formă activitatea de transport rutier intern și internațional.

 

DE PESTE 50 DE ANI, CONDUCEM ÎMPREUNĂ !

 

 

RO EN RU
Copyright © 2016 Asociaţia Română pentru Transporturi Rutiere Internaţionale. Toate drepturile rezervate.
Design web si programare

office@artri.ro
Tel: +4021 319 4525

Bd. Mărăşti 25
Bucureşti, sector 1