Asociația Română pentru Transporturi Rutiere Internaționale
Wiki
ARTRI Facebook ARTRI Youtube ARTRI LinkedIn ARTRI Flickr
LOGIN
x

Login Utilizator

Informații exclusiv pentru membrii ARTRI

User*
Parola*
Realocare parola
Noutăți Stiri

Masca e obligatorie in Bulgaria

27.04.2020
1


Potrivit Centrului de consultanta rutiera - CECOR - până in data de 13 mai 2020, Bulgaria a introdus o nouă msură prin care utilizarea măștilor faciale devine obligatorii pentru toata lumea, inclusiv conducatorii auto de camion, în spații publice deschise sau închise. În plus, măsurile aplicabile șoferilor au fost, de asemenea, ușor modificate. Următorul regim este în vigoare pentru șoferii non-bulgari care provin dintr-o țară cu cazuri COVID-19 înregistrate:
- conducătorii auto de camion care transportă mărfuri destinate pieței bulgare ar trebui să intre pe teritoriul Republicii Bulgaria, să descarce mărfurile transportate și / sau să încarce mărfurile și să părăsească imediat teritoriul Republicii Bulgaria; și
- conducătorii de vehicule de mărfuri care transportă mărfuri destinate altor țări au voie să tranziteze Republica Bulgaria pe o rută determinată de Agenția de Infrastructură Rutieră.
Autoritățile medicale de frontieră emit o notă de instrucțiune șoferilor care trec pe teritoriul Republicii Bulgaria specificând:
- data și ora la care ar trebui să părăsească teritoriul Republicii Bulgaria; și
- punctul de trecere a frontierei din care trebuie să iasă.

Comentarii:

Comentariul tău:


RO EN RU
Copyright © 2016 Asociaţia Română pentru Transporturi Rutiere Internaţionale. Toate drepturile rezervate.
Design web si programare

office@artri.ro
Tel: +4021 319 4525

Bd. Mărăşti 25
Bucureşti, sector 1